Logo

Logo

Logo

Kontaktiraj nas
+381643771499

Ekosistem preduzetnika i startapova koji dele iskustva i znanja i zajedno rastu

Želiš da saznaš u kojoj si preduzetničkoj fazi?

DA!

*PRIJAVI SE OVDE ZA INICIJALNU PROCENU*

Zašto baš Impact Hub startap ekosistem?

U centru svega što radimo su startapovi i preduzetnici baš poput tebe.
Povezujemo te sa stručnjacima, mentorima i resursima koji su ti potrebni da ostvariš svoje ciljeve. Naši programi dokazano donose rezultate i vode te kroz otkrivanje tvog tržišta, rast prihoda i širenje na strana tržišta i primanje investicije.

 

Poveži se sa preduzetnicima iz naše mreže i uči iz njihovog iskustva

Izradi prototip i testiraj svoju ideju

Pronađi svoje prve kupce

Razvij svoju prodajnu i marketinšku strategiju

Proširi se na strana tržišta

Optimizuj svoje operacije za rast i primanje investicija

NAŠA ZAJEDNICA

Želiš upoređivati iskustva, deliti prakse i učiti od iskusnih preduzetnika, mentora i startapova iz Srbije i šire? Postani deo naše zajednice preduzetnika!!

Radionice, alati, online i offline mentorstvo i mreža internacionalnih stručnjaka koji će ti pomoći razviti tvoj startap/biznis

Želiš razviti svoj “know-how” i ptimizovati operacije za rast i širenje na strana tržišta i primanje investicije? Prijavi se za Venture Growth akcelerator


Launchpad

Faza:
Fokus:
 
Program koji nudimo:

Gradite rešenje (proizvod ili uslugu)

Gradite trakciju – više kupaca

Potreban vam je produktivniji tim – i rast prihoda

Tražite ’post-seed’ investicije iza internacionalna tržišta

Privlačenje prvih kupaca i postavljanje baznog ’pipeline’-a

Kreiranje optimalnog miksa marketinga i prodaje

Rast vaših operacija i širenje tržišta

Spremnost za investicije i skaliranje – građenje internacionalne mreže

KICK (sa 3 meseca Connect članstva 45€+PDV) Mentorstvo je dostupno u skladu sa potrebom i sa dodatkom na članstvo. Proces rasta je individualan i može trajati od 3 meseca do godinu dana posvećenog rada.

Venture Growth AKCELERATOR 2018 keš investicija u ranoj fazi + 6 meseci akceleracije (u totalu 50K po startapu) za spremnost za investicije i skaliranje u zamenu za udeo u kapitalu

Prijavi se!

PREDUZETNICI I STARTAPOVI

Nažalost, ne možemo da prikažemo svih 80+ timova sa kojima smo imali zadovoljstvo da radimo... Ispod su neki od njih :- )

NAŠ FOKUS

Strastveni smo kada je u pitanju podržavanje rasta startapova i preduzetnika koji stvaraju profitabilna rešenja sa pozitivnim uticajem na npr. poljoprivredu i lokalnu proizvodnju, finansijsku inkluziju, obrazovanje/kulturu, alternativnu energiju, fer i animal-friendly lepotu i zdravlje.

Takođe znamo da timovi sa ženama koje donose odluke i ženama suosnivačicama imaju prednost u postizanju održivijih rezultata koje donose više prihoda, profita, i uticaja na društvo i okruženje. Pokazalo se da je demonstracija različito izbalansiranih veština kod tima veliki uzrok dugoročnog rasta. Žene lideri i preduzetnice su obično brže u shvatanju vrednosti različitosti za dobrobit biznisa.

 

IMAŠ PITANJA?

pozovi nas na 011 408 255
ili nam se javi mailom